Vuoden paras pulla

 
 

 
Pullahöperöinti on eräs Höperön lempilajeista. Vuoden mittaan kahviloissa tulee maisteltua joko pullaa tai croissantteja. Croissanttimittari sopii kaupunkien kahviloiden arviointiin. Pullatesti on ehdottomasti paras maaseutukahviloiden arviointiin. Muurlan Lasin lasitehtaan kahvilan pulla saa kaikkien pullahöperöitten Höperöltä vuoden tai ehkäpä jopa vuosikymmenen parhaan pullaan tittelin. Pehmeyttä, kuohkeutta, kiiltävyyttä, maukkautta. Ja kerrankin on oltu maltillisia raesokerin kanssa, mitä tungetaan nykyään kaikkialle runsain mitoin. Sen verran on pakko sanoa, että toinen aika hieno pullaelämys sattui tuossa jokunen viikko sitten Helsingin kaapelitehtaan ravintolassa. Siellä korvapuusti antoi Höperölle aika tillikan. Tuolla Muurlan kahvilassa on myös talo täynnä sisustustilpehööriä ja Muumeja, jos nyt sellainen sattuu kiinnostamaan pullaa enemmän.

Croissants tell quality of cafeterias in towns. And buns tell quality of cafeterias in the countryside. In this case there was the Bun of buns in the cafeteria of Muurla Factory Shop. So tasty, soft and perfect one it was. Höperö really recommends to visit there and eat a bun or two. Besides there are lot of Moomin stuff and other assorted goods to make your home nice and beautiful if you are not so interested in buns.

Kommentit